Welkom op dieren-co!

Horoscoop - Week - Dieren

Je kan nu ook je Week-Horoscoop checken.

Daarin staat wat je te wachten staat.

Of wat je in een bepaalde Situatie moet doen.

Je ziet het vanzelf wel.

En als je het probeert , heb je 76% dat je allermooiste wens/droom uitkomt.

Veel plezier.

Steenbok- Het universum staat bij je in het krijt. Dat betekend dat je als er wat mis gaat , het universum je kan helpen. Hij staat bij je in het krijt. Je kan een ding doen , waar je geen spijt van krijgt!

 

Waterman- Je moet niet denken dat je alles bent. Er zwemmen meer vissen in de zee. Je kunt niet de koningin gaan uithangen. Wees jezelf. Dans... vier een feest! Doe wat je wilt.

 

Vissen- Je moet even terug op aarde komen , je zit in je computer vast. Laat jezelf is lekker gaan. Ga even een boek lezen. Even naar niemands land. Even naar een rustig plaatsje. Even je ochtent humeur aan de kant schuiven.

 

Ram- Je ramt een slag in je ronte. Je ochtent humeur is er nog niet helemaal uit. Ga even lekkker relexen. Dat zal je goed doen. Je doet veel te druk. Doe is rustig....Time Out

 

Stier- Je bent net een echte stier. Je bokt op iedereen, je bent boos op iedereen. Als het je niet aangaat ben je meteen in het verkeerde humeur. Somige mensen als siter beheersen zich wel. Maar somige niet.

 

Tweelingen- Als je een tweeling bent. Wees dan is lekker even aardig tegen je broer of zus. Dat zal jullie allebij goed doen. Maar als je alleen bent kan dat ook hoor. Bijvoorbeeld bij je moeder, vader, kind , oom , tante. Zet ze even lekker in het zonnetje. Dat krijg je later dan ook weer terug.

 

Kreeft- Je bent net een kreeft. Je bijt alles wat je tegen komt. Volgens mij ben je nog niet helemaal wakker... wordt wakker een ga is wat doen , kom uit die stoel , en ga wat doen!

 

Leeuw- Je bent net een leeuw , als ze wat laten vallen , pak je het. Als ze wat weggooien voor een hond of kat , ga jij erachter aan. Net alsof je een leeuw bent , die achter vlees aan zit.

 

Maagd- Je hebt pas een erg iets meegemaakt. Het doet pijn , maar jij komt er snel vanaf. Je moet even ontspannen , ga een boek lezen , kijk verder dan je neus lang is. Vraag of je wat kan doen... doe maar... dan komt het vanzelf wel goed.

 

Weegschaal- Je bent een weegschaal. Je kiest het zwaarste gewicht en die neem je dan mee. Je doet wat je wilt, het maakt jou niet uit. Jij kan het wel aan. Ook al zeggen ze nee , je doet ja , zonder dat mensen erachter komen. Maar je bent ook bang voor bepaalde dingen. Alleen je wilt stoer zijn en dat vermijden.

 

Schorpioen-Je bent hard. Net als een schorpioen. Je bent bang voor dingen waar je niet bang voor hoef te zijn. En je denkt ook vaak verkeerd over mensen. Maar je bent wel slim! Net als je opa of oma.

 

Boogschutter- Een boogschutter is slim. Ze rekenen op vanalles. Terwijl het nog niet goed is. Ze komen ook vaak te laat op afspraken. En als je mensen kent waar je op vertrouwd , wordt je pissig en doe je het zelf maar wel weer.